maanantai 19. maaliskuuta 2018

Digiohjauksen työpajoja suunniteltiin Telluksessa

Digiohjausta kaikille! –hanketyöryhmä aloitti uuden aurinkoisen työviikkonsa yliopistolla Telluksen Galaxyssä. Jatkoimme jo hyvässä vauhdissa olevaa oppimis- ja kehittämistyöpajasuunnittelua. Lukuvuoden 18-19 yliopiston ja ammattikorkean yhteiset työpajat ohjaustyöntekijöille aikataulutettiin alustavasti:
Digiohjaus opettajatuutorin ja omaopettajan työssä -työpaja järjestetään kahtena puolipäiväisenä tapahtumana syyskuun lopussa ja lokakuun alussa.
Tietoturva- ja tietosuoja digiohjauksessa on teemana marraskuun lopussa järjestettävässä tapahtumassa. Tietoturvateemaa jatketaan 10.12. pidettävässä webinaarissa.
Alkuvuodesta 2019 on vuorossa vuorovaikutukseen verkossa pureutuva työpaja ja myöhemmin keväällä kurkkaamme chat-, pikaviesti- ja service desk –ratkaisuihin ja kokemuksiin ohjauksessa ja neuvonnassa.
Lisäksi jo tänä keväänä tutustumme erääseen molemmissa oppilaitoksissa käytössä olevaan opiskelijan mobiilisovellukseen. Opiskelija mm. suunnistaa oppilaitoksen luentosaleihin sen avulla, katsoo ruokalistat, ilmoittautuu kursseille ja seuraa omien suoritustensa karttumista. Miten ohjaaja voisi käyttää sitä opiskelun ohjauksen apuna?Seuraa tiedotustamme: koulutusten päivämäärät varmistuvat pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti